Besi Çiftliğinde damızlık ineklere Bakacak Aile aranıyor

  • Ankara
  • Bala
  • Afşar Mah.
Fiyat:
İlan No 214
İlan Tarihi 8 Mayıs 2020
Çalışma Şekli Yatılı
Eğitim Durumu En Az İlköğretim Mezunu
Deneyim En Az 1 Yıl
Firma Adı KILIÇ BESİ
Engelliye Uygun Hayır
Abdulkadir Kılıç
Cep 0532 722 10 18

Ankara-Bala-Suyugüzel köyünde bulunan, Büyükbaş hayvan çiftliğimizde damızlık ineklere ve buzağlarına bakacak, deneyimli BAKICI AİLE aranıyor. İlgilenen kişilerin ailesiyle beraber gelmesi ve tam zamanlı olarak çiftlik içinde kalması gerekmektedir. 

İş için doğum ve sağım bilgisi ile gerekli olup iş makinelerini kullanma becerisi gerekmektedir. Bu yüzden tecrübe şartı aranmaktadır. 

Ayrıca çalışacak kişinin tek başına yetişmesi mümkün olmayıp eşi veya varsa yetişkin çocuklarının yardımı gerekmektedir. Bu nedenle ailesi ile bu işe sahip çıkacak ömürlük iş arkadaşları aramaktayız.

Çiftlik içinde aile için ayrılmış müstakil betonarme 100 m² ev olup her türlü altyapı imkanları mevcuttur. Ayrıca çiftlikte başka ailelerde kalmakta olup anlaşması kolay ve komşuluk ilişkisi iyi olan insanlar tercihimizdir.

İşin ücreti dolgun olup bizim için güvenirlik esastır. Bu sebeple para konusunda anlaşma sağlanır. Yapılan işten memnun kalınması halinde, prim verilip, ara ödemeler ile aile desteklenecek olup uygun görülmesi halinde gerekli gıda yardımları da yapılacaktır. 

ÇİFTLİK İÇİNDE İHTİYACIN 1 AİLE OLMASI SEBEBİ İLE DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN ACİLEN İRTİBATA GEÇMESİ RİCA OLUNUR..

Bu ilan https://www.ciftcipazar.com adresinde yer almaktadır.